Cop kebabi
MALZEMELER
1 kg patlican
1 kg kusbasi et
3 adet domates
5 adet yesil biber
3 dis sarimsak
salca, tuz, karabiber
kimyon, kirmizibiber
kekik, nar eksisi
sivi yag

HAZIRLANISI
Patlicanlari boyuna 4 parcaya bolun. Tuzlu ve limonlu suda aci sulari gidene kadar bekletin. Patlicanlari kurulayip kizgin yagda kizartin. Kizarmis patlicanlari suzmesi icin bekletin.Diger yandan kusbasi etleri icine kekik, kirmizibiber, tuz, sarimsak koyup haslayin haslanmis etleri patlicanlardan arti seklinde bir sekil yaparak ortasina koyun kenarlarindan kapatip uztune kurdan takin. Kurdanlarin uzerine domates ve biberleri kesip takin. Isemi bitirdikten sonra bir tepsiye dizin. Salcali su yapip tepsinin icine dokun 20 dakika firinda pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz