Etli biberli pay
MALZEMELER
5 adet yufka
675 gr kusbasi
2 corbakasigi un
2 adet sivribiber
200 gr dolma fistigi
2 corbakasigi soya sosu
1 corbakasigi zeytinyagi
2 corbakasigi eritilmis tereyag
1.5 corbakasigi tereyag veya margarin
karabiber

HAZIRLANISI
Firini 190 derecede 10 dakika kadatr isitin. Unla karabiberi karistirip, icine et parcalarini katin ve iyice yogurun. Tereyag veya margarinle zeytinyagini bir kaba koyun, icine unlu etleri ilave ederek 5-6 dakika cevirin. Dogranmis biberleri, dolma fistigini ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha agzini kapatarak pisirin. Sogumaya birakin. Etleri derin bir kaba alin ve uzerlerine ince dogranmis yufkalari koyun. Eritilmis yagi uzerine doktukten sonra 20-25 dakika pisirin. Arzuya gore uzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz