Firinda poset kebabi
MALZEMELER
700 gr kucuk tike dogranmis et
6-7 adet arpacik sogani
3 adet orta boy havuc
4 adet orta boy patates
1/2 kg bezelye
1 yemek kasigi domates salcasi
1/2 cay bardagi sivi yag
karabiber
tuz
1 yemek kasigi un

HAZIRLANISI
Bir kabin icine; (kup kup dogradiginiz) patatesleri, (dorde bolup dogradiginiz) havuclari, eti, sivi yagi, arpacik soganlari (butun olarak), karabiber ve (suda eritilmis) domates salcasini karistirin. Eger bezelyeniz konserve ise en son karistirin, degil ise bu karisimla birlikte onuda karistirin. Sonra bir firin posetinin icine unu dokun ve posetin agzini kapatarak unun posetin her yerine dagilacak sekilde calkalayin. Yaptiginiz karisima biraz da tuz ekleyip posete doldurun. agzini baglayin. posetin ici hava doldugundan ve buharinin az da olsa disari cikmasini istedigimizden dolayi bicakla posete 4-5 defa kucuk delikler acip 220 derece sicaklikta 45 dakika pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz