Italyan balik yahnisi

MALZEMELER
4 adet beyaz etli balik fletosu
2 yemek kasigi zeytinyagi
1 adet ince dogranmis sogan
2 adet orta boy kabak
100 gr. dogranmis mantar
2 adet iriboy domates
1 cay kasigi limon suyu
tuz
karabiber

HAZIRLANISI
Yagsiz tavada baliklar pisirilir. Sogan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Kup seklinde dogranmis domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pisirilir. Son olarak baliklar ilave edilerek 5 dk. daha pisirilir. Arzuya gore maydanozla suslenerek servisi yapilir.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz