Kazan kebabi
MALZEMELER
350 gr orta yagli kiyma
4 adet kemer patlican
1 adet sogan
2 adet domates
1 tatli kasigi salca
2 corba kasigi siviyag
1 cay kasigi karabiber
1 cay kasigi tuz

HAZIRLANISI
Patlicanlarin bas kismini kesip yikayin ve 1 cm kalinliginda verevine dograyin. Sogani ince ince kiyin. Kiyilmis soganlara tuz ve karabiber ekleyin, ayrica arzu ettiginiz baska baharatlar varsa onlari da ekleyin. Soganlari tuzla ovarak oldurun. Salcayi bir fincan suyla karistirip kiymayla beraber sogan-baharat karisimina ilave edin. Hepsini yogurup kofte sekline getirin. Bu kofteleri patlicanlarin arasina yerlestirip tencereye dizin. Diger tarafta domatesleri rendeleyip iki kasik siviyag ilave ederek karistirin. Bu karisimi yemegin uzerinde gezdirin. Yemegi suslemek icin patlicanlarin arasina sivribiber yerlestirin. Yemegin uzerine bir tabak kapatip kisik ateste 30 dakika pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz