Kereviz corbasi

MALZEMELER
2 adet kereviz
3 adet havuc
1,5 litre su (yaklasik 6 bardak)
3 kasik un
1 sogan
2 kasik margarin
Yeteri kadar tuz

HAZIRLANISI
Yag hafifce eritilir. Icine ince dogranmis sogan ilave edilir. Birkac kez cevrilir. Uzerine yikanmis ayiklanmis ve ufak ufak dogranmis kereviz ve havuclar ilave edilir. 1-2 kez daha cevrilir. Uzerine hafifce sulandirilmis, boza kivamina getirilmis un ilave edilir. Bu sekilde de 1-2 defa cevrildikten sonra uzerine su ilave edilip yarim saat kadar pisirilir. Arzuya gore tuz konur.
Not ve oneri: Kereviz saplari ayrilip corbanin pismesine yakin ince ince dogranmis olarak ilave edilirse daha lezzetli olur.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz