Nazli pastaciklar
MALZEMELER
1 paket milfoy hamuru (6 adet)
1 paket krem santi
1/2 cay bardagi sut
2 orta boy muz
100 gr pudra sekeri
HAZIRLANISI
Milfoy hamurlari iki esit parcaya bolunerek 180 °C firinda renkleri kizarmayacak sekilde pisirilir. (Yani yaklasik 5 dakika) Diger tarafta muzlar yuvarlak yuvarlak dilimlenir. 1 paket krem santi ile sut mikserde oldukca koyu kivama getirilir. Hamurlar firindan alinir birkac dakika sogumaya birakildiktan sonra her bir adet hamur, aralarindan (katmerlerinden) ayrilir. Pudre sekerine bulanir. Aralarina once krem santi surulur ev 3 adet muz dilimi dizilerek diger kati kapatilir. Uzerlerine tekrar pudra sekeri gezdirilir, servis tabagina dizilir.
Afiyet Olsun!