Ortulu kebap
MALZEMELER
5 su bardagi pismis et (sosu ile beraber)
3/4 su bardagi soguk patates puresi
1/4 su bardagi sut (ya da su)
2 cay kasigi kabartma tozu
1/2 yanm cay kasigi tuz
1/3 su bardagi margarin
1.5 su bardagi un

HAZIRLANISI
Firini yuksek derecede isitin. Un, kabartma tozu ve tuzu karistirin. Margarini bezelye iriliginde dograyin, patates puresi ile karistirip, karisima katin. Buna su veya sut ilave edip, karistirin. Hafif unlanmis bir tahta uzerinde hamuru yaklasik 1.5 cm kalinliginda acin. Hamurun capinin eti koyacaginiz kasenin agzini ortecek kadar genis olmasina dikkat edin. Buharin cikabilmesi icin hamurun uzerinde birkac ufak delik acin. Eti isitip kaseye bosaltin. Uzerine onceden actiginiz, patatesli hamuru ortun. 20-25 dakika firinda pisirin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz