Pazi sarmasi
MALZEMELER
1 kg pazi
500 gr az yagli kiyma
1 adet orta boy sogan
1 corba kasigi salca
1 kase pirinc
1/2 demet maydanoz
1 corba kasigi zeytinyagi
karabiber
kirmizi biber
tuz

HAZIRLANISI
Pazi yapraklarini az tuzlu suda haslayin ve suzun. Kiymayi rendelenmis sogan, salca, pirinc ve baharatlar ile iyice karistirin. Hazirladiginiz harci pazi yapraklarinin icerisine koyarak sarin. Tencerenin icerisine yerlestirip yagli ve salcali suda pisirin. Yapraklarin acilmamasi icin tencerenin icine yerlestirdikten sonra uzerine bir tabak koyabilirsiniz. Servis tabagina alip yogurt ile servis yapin.

Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz