Sebze corbasi
MALZEMELER
50 gr gravyer peyniri, rendelenmis
225 gr taze ic barbunya fasulyesi
1 demet maydanoz, kiyilmis
4 corba kasigi zeytinyag
150 gr Bruksel lahanasi
7 su bardagi et suyu
1 su bardagi sehriye
1 kg asma kabagi
150 gr ispanak
100 gr bezelye
2 adet patates
2 adet domates
2 dis sarmisak
1 sap kereviz
1 adet sogan
1 adet havuc
karabiber, tuz

HAZIRLANISI
Havucu ve sogani yikayip, temizledikten sonra rendeleyin. Bruksel lahanasini ve ispanagi yikayip, temizledikten sonra ince ince dograyin. Patetesin kabuklarini soyup kup kup minik parcalar halinde dograyin. Asma kabaginin kabugunu yikayip temizleyin, domatesin kabuklarini soyup cekirdeklerini cikarin ve beraberce minik parcalar halinde dograyin. Et suyunu bir guvec icerisinde atese koyun. Et suyu isindiginda ince kiydiginiz maydanozun bir kismini, dogradiginiz patates, ispanak, kabak, Bruksel lahanasi, havuc, domates ve sogani ilave edin. Tuz ve biberini koyduktan sonra corbayi, sebzeler pisinceye dek kaynatin. Diger yanda kiyilmis maydanozun artan kismi ve iki dis sarmisagi bir havanda iyice dovun ve buna dort - bes corba kasigi zeytinyag katin. Corbayi atesten almadan yaklasik on bes dakika once icine sehriyeyi atin. Corbayi atesten aldiginizda zeytinyagli sarmisakli maydanoz karisimini ilave edin, bir iki karistirip servis yapin.
Afiyet Olsun!

Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Rambler's Top100

Сайт управляется системой uCoz