Van pasta
MALZEMELER
Kek Icin :
3 yumurta
1 bardak seker
1 bardak un
1 paket kabarrtma tozu
2 yemek kasigi yag
2 yemek kasigi kakao
Kremasi Icin :
1/2 lt sut
1/2 paket sana
1 paket vanilya
1.5 su bardagi seker
6 yemek kasigi un
4 yemek kasigi hindistan cevizi.
Sosu Icin :
1 bardak su
2 yemek kasigi kakao
4 yemek kasigi seker
2 yemek kasigi un
HAZIRLANISI
Kek pisirilip ikiye bolunur. Kremasi hazirlanir ( Krema icin verilen malzemelerin hepsi tencereye konulup koyu bir hal alana dek pisirilir). Hazirlanan krema kesilen kekin yarisina dokulur ve diger parcasiyla kapatilir. Uzerine bir naylon poset gecirilir buzlukta krema sertlesene kadar brakilir. Sosu icin su , kakao, seker, un koyu kivama gelene dek pisirilir. Ilik hale gelince kekin uzerine dokulur.
Afiyet Olsun!