MALZEMELER
4 adet temizlenmis cupra baligi
1 adet konserve misir
2 adet havuc
6 adet orta boy yer elmasi
5 adet carliston biber
tereyagi
zeytinyagi
limon
tuz
defne yapragi
HAZIRLANISI
Baliklari Temizleyin ve yikayin. Diger tarafta havuclari ince ince ve 5'er cm uzunlugunda dograyin. Ayni sekilde carliston biberleri de temizleyin ve bu sekilde dograyin. Son olarak yer elmalarini da bu sekilde dograyin (yer elmasi
yerine kereviz de cok yakisiyor) misiri da bu karisima ekleyin. Karisima limon tuz ve zeytinyagi ilave edin. Baliklarin olcusune gore metal folyo kesin ve baligi koyacaginiz yere erimis tereyagi surun. Uzerine ici sebze karisimi ile doldurulmus baligi koyun baligin uzerine de arzuya gore istediginiz kadar 1 veya 2 tane defne yapragi ekleyin. Diger baliklarda ayni islemi yapin ve folyolari duzgunce kapatin. Firin tepsisinde yaklasik olarak 1 saat kadar 175 derecede pisirin.